Digitala Byrån är en redovisningsbyrå från Karlshamn. De erbjuder digital redovisning utan något som helst krångel med papper samt en privat rådgivare som du kan få för ett fast månadspris. Deras syften är att alltid använda sig av den moderna tekniken och göra bokföringen så enkel och smidig som möjligt.

Detta är också viktigt för Digitala Byrån att använda sig av, då de värdesätter kontakten med kunden samt vill ge en möjlighet att få mer tid över för rådgivning. Deras tjänster yttrar sig genom att erbjuda hjälp med både kontroller, analyser och planering för att just din verksamhet ska öka i omsättning.

Digitala Byrån sammanfattning

Digitala Byrån har redan färdiga tjänstepaket som innefattar bokföring, bokslut, lön, fakturering, styrning och redovisning.

  • Digitala Byrån är en redovisningsbyrå baserad i Karlshamn
  • De erbjuder sina kunder olika tjänstepaket med moderna, tekniska lösningar
  • Bokföring, bokslut, styrning och redovisning ingår m.m.
  • Gör du debet och kredit själv, är det gratis
  • Digitala Byrån använder Fortnox datasystem

Digitala Byråns främsta tjänster

Digitala byrånDu kan som sagt välja på att köpa tjänsten Bokföring, Styrning, Redovisning eller Bokslut eller alla fyra om så önskas. Grundpaketet är bokföringen och har du själv koll på hur debet och kredit fungerar så kan det till och med bli gratis. Du får då ett bokföringsprogram och kan också lägga till supportpaketet.

Redovisningspaketet är deras mest köpta paket och kostar från 895 kr/mån. Här ingår en rad tjänster såsom momsredovisning, arbetsgivardeklarationer samt bokslut och en rad analyser står till förfogande om du är intresserad. Du som kund har också alltid tillgång till den ekonomiska översikten. Detta paket rekommenderas för kunder som behöver mycket rådgivning.

Styrning är en tjänst som är av lite större mått mätt. Den är för företagare som vill uppnå speciella mål med sin verksamhet. Paketet börjar med en muntlig genomgång för att sedan följas upp varje kvartal och se att de mål som eftersträvats har uppfyllts. Bokslutspaketet är främst till för kunder som sköter redovisningen på egen hand.

Övriga tjänster

Om du som företagare tycker att det känns trist och tråkigt eller bara komplicerat att ta hand om löner och betalningar, så fixar Digitala Byrån det åt dig också. Betalningar och Löner är både tillvalstjänster och enskilda tjänstepaket som också är prisvärda och innefattar allt som har med lönehantering, lönekörning, och utbetalningar att göra.

I dessa tjänstepaket får du en bättre överblick av dina fakturor och behöver inte göra mer än att godkänna dem för att Digitala Byrån ska ta hand om resten. Man har lagt upp det så att fakturor och utlägg betalas varje vecka medans skatter och löner betalas en gång i månaden.

I det ena paketet är det främst löner och registreringar av skatter och avgifter som tas om hand medans det i det andra oftast rör fakturor i en större skala. Pensionsavgifter, fackavgifter, kontrolluppgifter till Skatteverket samt en garanti att alla får sin lön i rätt tid, är några av punkterna här.

Att bli kund hos Digitala Byrån

Om du än så länge inte har använt dig av en redovisningsbyrå eller bara behöver lite hjälp på traven, går det bra att kontakta Digitala Byrån för att få experthjälp. Det gör du genom att ringa eller fylla i frågeformuläret på sidan, så återkommer en medarbetare till dig inom kort.

Digitala Byrån är noga med att alltid skräddarsy dina tjänstepaket genom att tydligt ta reda på hur din verksamhet ser ut och utgå ifrån det. Priserna är därför från-priser och kan variera beroende på hur stor omfattning det gäller eller hur många anställda du har. Det som är viktigast för byrån är att samtidigt fungera som bollplank.

Digitala Byrån använder sig av Fortnox som redovisningssystem och eftersom det är molnbaserat har du alltid möjlighet att gå in vart du än befinner dig. På så sätt går det alltid att verifiera olika moment och faktorer såsom försäljning och uppföljning av utvecklingen. Digitala Byrån kan även hjälpa dig med att göra nya konteringsmallar och överföra data.

Erbjuder Digitala Byrån fasta priser?

Ja, till den mån ett merarbete inte drar iväg och tar alltför mycket tid. Man vill undvika skenande kostnader så det första du kan göra är att klicka på ”läs mer” under respektive paket och välja årsomsättning för att få reda på det exakta priset. Du kan också ringa först.

Hur fungerar programmen?

Digitala Byrån använder sig av Fortnox system och grunden är bokföringsprogrammet som sedan kan byggas på med andra tjänstepaket och system. Då de är molnbaserade kan du även ladda ned appen och göra fakturor o.s.v. direkt i mobilen. Programmen är således enkla att integrera med hjälp av byrån.

Finns andra möjligheter att integrera företagstjänster utöver de tillgängliga?

De tjänster som går att få som tillval är de tjänster som finns hos Digitala Byrån, såsom lön, betalningar och de andra tjänstepaketen som erbjuds. Det du kan välja till är bl.a. likviditetsplanering, ekonomiöversikt och bokföringssupport men behöver du t.ex. lagerhantering eller tidrapportering, är det ännu inte aktuellt.

Förekommer någon startavgift för systemen?

Det tillkommer en startavgift med ca 2000 kr om man vill anpassa systemen eller konvertera databaser. Det kan också förekomma vissa bankkostnader. Dock är det alltid ett fast pris för tjänstepaketen och beror på vilken typ av årsomsättning ditt företag har. Alla priser går att få under ”Priser” på hemsidan.

Vilka bolagsformer passar bäst för Digitala Byråns tjänster?

Det spelar ingen som helst roll vilken bolagsform ditt företag har. Upplägget är som så att du lämnar uppgifter om din årsomsättning som enligt deras prissättningar, kan sträcka sig upp till 50 miljoner. Du tar kontakt med dem och för en dialog om just dina behov.